Porc de 200 de kilograme pentru liderul Ligii I

Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, a oferit prima de Crăciun, sacrificând un porc de 200 de kilograme pentru jucătorii şi staful tehnic al liderului Ligii I.

17 afișări
Imaginea articolului Porc de 200 de kilograme pentru liderul Ligii I

Porc de 200 de kilograme pentru liderul Ligii I (Imagine: Claudiu Irimie/Mediafax Foto)

La petrecerea de final de an au fost prezenţi toţi componenţii echipei, cu excepţia lui Gabriel Viglianti, plecat deja în Argentina.

"Încheiem un an excelent din punct de vedere sportiv şi ne gândim spre un 2011 mai bun", a declarat Gabriel Paraschiv.

"Visul nostru, ca al cărui alt jucător, este să jucăm în Liga Campionilor, însă ştim că până acolo ne aşteaptă un drum lung", a spus Gabriel Giurgiu.

Fotbaliştii şi staful tehnic au fost premiaţi cu câte 2.000 de euro de către un sponsor local, cel care a sigurat şi locul în care fotbaliştii Oţelului au sărbătorit finalul de an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici