Portar de la Liverpool, suspendat pentru că a râs la comemorarea victimelor de pe Hillsborough

Francezul Charles Itandje, al treilea portar al echipei Liverpool, a fost suspendat pentru două săptămâni deoarece a râs, miercuri, în timpul comemorării victimelor tragediei de pe Hillsborough, a anunţat clubul englez, informează AFP.

3 afișări

Itandje, în vârstă de 26 de ani, a fost surprins de camerele de luat vederi râzând şi glumind în timp ce mii de persoane, între care şi coechipierii săi şi foşti componenţi ai formaţiei Liverpool, se aflau pe stadionul Anfield pentru a le aduce un omagiu celor 96 de victime ale tragediei din urmă cu 20 de ani.

Comportamentul portarului i-a indignat pe suporteri.

"Itandje a fost suspendat oficial pentru 14 zile de conducerea clubului, perioadă în care facem o anchetă privind comportamentul său", a declarat un purtător de cuvânt al grupării engleze.

La 15 aprilie 1989, 96 de suporteri au decedat în urma unei busculade produse în tribunele stadionului Hillsborough din Sheffield, la un meci din Cupa Angliei, dintre Liverpool şi Nottingham Forest.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici