Portarul argentinian Emiliano Martinez stabileşte un nou record la echipa naţională

Portarul Argentinei, Emiliano Martinez, a doborât joi seară un nou record la echipa naţională, în victoria cu 1-0 în faţa Paraguayului.

149 afișări
Imaginea articolului Portarul argentinian Emiliano Martinez stabileşte un nou record la echipa naţională

Sursa foto: AP / Mediafax Foto

Martinez a ieşit în evidenţă pentru Argentina joi seară, înregistrând al şaptelea meci consecutiv fără gol primit, de la câştigarea Cupei Mondiale FIFA 2022 în decembrie. Cele 609 minute de joc reprezintă un nou record al echipei naţionale a Argentinei.

"El continuă să scrie istorie cu recordurile sale. Sper să nu se termine niciodată", a declarat după meci colegul său Rodrigo De Paul despre performanţa lui Martinez.

Argentina este pe primul loc în grupa sa din calificările pentru Cupa Mondială, cu trei victorii din trei meciuri. Ceea ce face şi mai valoroasă realizarea lui martinez este faptul că Lionel Messi nu a jucat în victoria contra Boliviei, iar în meciul cu Paraguay a intrat doar în repriza secundă.

La Albiceleste revin în acţiune marţi, împotriva Peru, într-o nouă rundă de calificare la Cupa Mondială, în zona Conmebol.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici