Portarul de handbal al echipei Dinamo a fost inclus în echipa ideală a etapei în Liga Campionilor

Traseul perfect al dinamoviştilor în Liga Campionilor la handbal masculin produce emulaţie în Europa. Pentru a doua etapă la rând, Dinamo are un jucător în ”Best 7”, clasamentul în care sunt evidenţiaţi cei mai buni jucători pe fiecare post în parte.

211 afișări
Imaginea articolului Portarul de handbal al echipei Dinamo a fost inclus în echipa ideală a etapei în Liga Campionilor

Portarul de handbal al echipei Dinamo a fost inclus în echipa ideală a etapei în Liga Campionilor

Dacă în etapa a treia nominalizat a fost Amine Bannour (ales prin vot şi cel mai bun jucător al rundei), în etapa a 4-a a fost rândul lui Saeid Heidarirad să prindă ”echipa ideală”. Iranianul din poarta lui Dinamo a făcut minuni în Rusia, în meciul cu ”Urşii” de la Chekhov, unde a avut 16 intervenţii decisive. ”Saeid este personificarea spectacolului” au reţinut specialiştii de la forul european. Saeid Heidarirad (29 de ani) este supranumit Ninja pentru reacţiile sale excepţionale.

Dinamo a învins la Chekhovskie cu 30-20 şi este lider în Grupa D a Ligii Campionilor, cu 7 puncte. La finele acestei săptămâni, duminică, pe 20 octombrie, Dinamo va juca în deplasare la Wisla Plock.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici