Portarul echipei Dinamo: Nu mă interesează cine ia titlul, să fie sănătoşi

Portarul echipei Dinamo, Cristian Bălgrădean, a declarat, vineri, că în cazul în care formaţia sa nu va reuşi să câştige titlul de campioană a Ligii I nu are nicio preferată dintre celelalte contracandidate.

182 afișări
Imaginea articolului Portarul echipei Dinamo: Nu mă interesează cine ia titlul, să fie sănătoşi

Cristian Bălgrădean (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

"Mioveni e o echipă care nu are nimic de pierdut, o echipă retrogradată, dar cu siguranţă îşi va da viaţa pe teren. Pentru noi, pentru orgoliul nostru de fotbalist trebuie să câştigăm fiecare meci chiar dacă nu mai avem şanse la titlu. Eu cred că dacă ne uităm şi la CFR, şi la orice echipă, nu putem spune: da, bă, CFR-ul ne-a spart! Tind să cred că suntem o echipă de primele trei, suntem acolo la egalitate de puncte. Speranţa la titlu moare ultima, dar e foarte greu. Domnul Bonetti... normal că el crede. CFR e pe primul loc, nu ştiu cine îl ia, nu mă interesează, să fie sănătoşi", a declarat Bălgrădean.

Portarul speră ca Dinamo să reuşească să câştige măcar un trofeu în acest sezon:

"Să reuşim să câştigăm finala Cupei, să luăm un trofeu măcar. Sper să câştigăm finala Cupei, îmi doresc din tot sufletul, îmi doresc cel mai mult. E a doua finală şi sper să nu o mai pierdem, să reuşim să o câştigăm pe asta. Salvăm şi noi sezonul dacă reuşim să luăm Cupa şi să terminăm pe un loc 3 sau 2. Nu ştiu dacă o victorie cu Steaua ar şterge tot cu buretele, dar ar fi foarte importantă pentru noi, dar şi pentru suporterii noştri".

În ceea ce priveşte netitularizarea sa la ultimele partide, Bălgrădean consideră că decizia antrenorului Dario Boentti nu ar trebuit să fie influenţată de prietenia sa cu tehnicianul formaţiei CFR Cluj, Ioan Andone:

"Dacă domnul Bonetti a considerat că trebuie să stau rezervă, stau rezervă, stau şi în tribună dacă va fi nevoie. Dacă relaţia mea cu Andone a fost motivul, nu mi se pare normal. Eu sunt jucător profesionist şi o să-mi fac datoria doar pe teren. Eu bag mâna în foc pentru orice jucător din echipa aceasta. Tind să cred că nu sunt blaturi în Liga I. Cel puţin Dinamo a jucat toate meciurile pe teren".

Partida Dinamo - CS Mioveni, din cadrul etapei a XXXII-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 21.30.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici