Portarul echipei Luceafărul Oradea a rămas fără un rinichi după meciul cu UTA Arad

Portarul echipei Luceafărul Oradea, Dumitru Paul, a suferit o intervenţie chirurgicală în care i-a fost scos rinichiul stâng, la câteva ore după meciul pierdut, vineri seară, în deplasare, în faţa formaţiei UTA Arad, scor 0-2, în etapa a XXII-a a Ligii a II-a.

364 afișări
Imaginea articolului Portarul echipei Luceafărul Oradea a rămas fără un rinichi după meciul cu UTA Arad

Portarul echipei Luceafărul Oradea a rămas fără un rinichi după meciul cu UTA Arad (Imagine: www.luceafarulfelix.ro)

Dumitru Paul a fost transportat la Spitalul Judeţean din Oradea în noaptea de vineri spre sâmbătă, el fiind operat de urgenţă, informează luceafarulfelix.ro. Paul se află în prezent internat la secţia de terapie intensivă, iar starea sa este stabilă.

Titular în meciul UTA-Luceafărul, Dumitru Paul a fost busculat în minutul 30 de ivorianul Dosso (UTA Arad). După ce a primit timp de câteva minute îngrijiri, portarul a dat semne că poate continua jocul. Pe finalul reprizei a căzut însă din nou şi a fost urcat în ambulanţă, fiind transportat la spitalul din Arad, unde i s-a făcut o radiografie şi a fost diagnosticat cu contuzie forte. Medicii arădeni i-au recomandat o săptămână de repaus.

Dumitru Vlad Paul are 22 de ani şi a mai jucat la FC Bihor, ACU Arad, Arieşul Turda şi Unirea Floreşti. În 2007, când era junior la FC Bihor, Paul s-a ciocnit violent cu un atacant de la Bega Timişoara şi a fost nevoie de o operaţie pentru extirparea splinei.

Formaţia UTA Arad a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Luceafărul Oradea, într-un meci din etapa a XXII-a a seriei secunde din Liga a II-a. Golurile au fost marcate de Dosso '54 şi Laso '90+4 (penalti).

De la Luceafărul Oradea au fost eliminaţi doi jucători, Bogdan '89 şi Mintaş '90+3.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici