Portarul german Rene Adler este indisponibil pentru meciul cu Ţara Galilor

Echipa naţională a Germaniei, liderul grupei a 4-a din preliminariile pentru CM-2010, nu se va putea baza pe serviciile portarului Rene Adler pentru jocul de miercuri, de la Cardiff, contra Ţării Galilor, a anunţat, duminică, Federaţia Germană de Fotbal (DFB), citată de AFP.

6 afișări

Adler, în vârstă de 24 de ani, a părăsit cantonamentul selecţionatei Germaniei, după ce a urmărit din tribună jocul câştigat, sâmbătă, de echipa sa, în faţa reprezentativei statului Liechtenstein, scor 4-0.

Accidentat la cot într-un meci de campionat, Adler (Bayer Leverkusen, patru selecţii) nu s-a putut antrena alături de coechipierii săi din echipa naţională, încă de la reunirea lotului.

Selecţionerul Joachim Low l-a titularizat în poartă, în meciul de sâmbătă, pe Robert Enke, aflat la a cincea prezenţă în echipa naţională.

Portarul echipei Hannover '96, revenit după o accidentare, va fi titular şi în meciul contra Ţării Galilor, în timp ce Tim Wiese (Werder Bremen, o selecţie) va fi rezervă.

Altfel, Low se va putea baza din nou pe mijlocaşul echipei Hamburger SV, Piotr Trochowski (19 selecţii, un gol), revenit după o accidentare la genunchi.

Intrat spre finalul meciului cu Liechtenstein, Marko Marin (Borussia Monchengladbach, şase selecţii, un gol), a fost lăsat să se odihnească duminică, din cauza unor mici probleme, însă el va efectua deplasarea la Cardiff, a mai anunţat DFB.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici