Portughezul Jose Miguel Peres Araujo, noul antrenor al campioanei ICIM Arad

Campioana la baschet femininin ICIM Arad a anunţat, luni, că noul antrenor al echipei este portughezul Jose Miguel Peres Araujo, care conduce naţionala de tineret a ţării sale şi este secund la cea de senioare.

111 afișări
Imaginea articolului Portughezul Jose Miguel Peres Araujo, noul antrenor al campioanei ICIM Arad

Portughezul Jose Miguel Peres Araujo, noul antrenor al campioanei ICIM Arad (Imagine: Mediafax Foto)

După câştigarea titlului naţional în 2013, antrenorul care a reuşit această performanţă, Dan Moraru a decis că nu va mai continua ca "principal", dorind să treacă în departamentul de consiliere al echipei.

Araujo (41 de ani) este şi antrenor principal al naţionalei de tineret a ţării sale, dar şi secund la reprezentativa de senioare a Portugaliei.

În ultimele 6 sezoane a activat la cluburile portugheze Olivais Clube, cu care a câştigat două titluri (2008 şi 2009), respectiv medalia de argint (2010), şi la Sport Alges e Dafundo, cu care a mai cucerit campionatul de două ori, în 2012 şi 2013. Cu cele două echipe, Jose Miguel Peres Araujo şi-a trecut în palmares şi trei Cupe ale Portugaliei, dar şi participări în FIBA Eurocup.

La capitolul premii individuale, Araujo a fost ales de două ori "Antrenorul Anului" în ţara natală.

În sezonul 2013-2014, echipa ICIM Arad va evolua şi în Liga Europei Centrale, competiţie pe care a câştigat-o în 2013.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici