Porumboiu: A fost un arbitraj teleghidat. Avram e cel mai mare compromis din istoria arbitrajului

Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a criticat vehement arbitrajul meciului cu Astra Ploieşti şi pe preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, despre care a spus că "este cel mai mare compromis din istoria arbitrajului românesc".

17 afișări
Imaginea articolului Porumboiu: A fost un arbitraj teleghidat. Avram e cel mai mare compromis din istoria arbitrajului

Porumboiu: A fost un arbitraj teleghidat. Avram e cel mai mare compromis din istoria arbitrajului (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"M-a deranjat mult arbitrajul de astăzi, m-a scos din sărite. Nu am mai vorbit de mult de arbitraj, însă în această seară nu pot să mă mai abţin. Ceea ce este la Bucureşti nu se cheamă CCA şi cu siguranţă iar o să-i cheme la DNA. A fost un arbitraj teleghidat. Arbitrii au avut comenzi clare în această seară. Anul acesta va ajunge titlul unde trebuie. Suntem cobaii lui Avram (n.r. - Vasile Avram). Nu eram deranjat dacă Avram nu suna pe al patrulea arbitru să-i comunice că banca Vasluiului este agresivă. Avram este cel mai mare compromis din istoria arbitrajului românesc, o să dea comenzi în continuare, iar noi nu o să mai câştigăm niciun meci. La unii o să fie stop, iar alţii o să aibă undă verde. La arbitri le mai trebuiau cagule. Ziua de vineri au rezolvat-o cu Vasluiul şi cu Oţelul, o să vedeţi peste 7-8 etape. Şi există înregistrări în care o să se dovedească că ceea ce am spus este adevărat. Este cea mai mare măgărie, iar dacă Avram are demnitate, mâine ar trebui să plece din fruntea CCA", a spus Porumboiu.

Echipa FC Vaslui a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, vineri, pe teren propriu, în compania formaţiei Astra Ploieşti, în etapa a XV-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici