Porumboiu: Am jucat un meci de excepţie, s-a demonstrat că FC Vaslui are potenţial

Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat, joi, că echipa antrenată de Marius Lăcătuş a făcut un meci de excepţie în semifinalele Cupei României, cu FC Braşov, în care s-a demonstrat că gruparea vasluiană are potenţial.

16 afișări
Imaginea articolului Porumboiu: Am jucat un meci de excepţie, s-a demonstrat că FC Vaslui are potenţial

Porumboiu: Am jucat un meci de excepţie, s-a demonstrat că FC Vaslui are potenţial (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

"Nu mă aşteptam să câştigăm la un asemenea scor, având în vedere că Braşovul nu a pierdut nicăieri la atâtea goluri diferenţă. Am jucat un meci de excepţie, iar «vinovaţi» sunt jucătorii. S-a demonstrat că echipa are potenţial şi astăzi s-au exprimat exact după acest potenţial. Am avut emoţii la 2-0 şi ratarea acelui penalti, pentru că rezultatul se putea întoarce, am văzut şi la case mai mari. Asemenea competiţii sunt de care pe care, iar un gol înscris în deplasare se dublează", a spus Porumboiu.

Adrian Porumboiu consideră că finala Cupei României, cu CFR Cluj, va fi dificilă: "Va fi greu în finală, pentru că se joacă cu trofeul pe masă, se poate întâmpla orice. Este o performanţă calificarea noastră în finală, dar am trecut peste această etapă, nu se scrie nicăieri că ai jucat o finală dacă nu o şi câştigi. Avem şanse să câştigăm, pentru că la Iaşi suntem tot acasă".

Oficialul vasluian a adăugat că echipa lui Lăcătuş poate emite pretenţii chiar şi la obţinerea eventului. "Am putea să ne gândim şi la event, atât timp cât mai sunt atâtea puncte puse în joc până la finalul campionatului. Dacă câştigăm la Cluj, putem emite pretenţii", a spus Porumboiu.

Atacantul formaţiei FC Vaslui, Wesley Lopez, a menţionat că echipa sa trece printr-o perioadă foarte bună. "Este foarte bine că am câştigat, cred că jucăm foarte foarte bine în momentul de faţă. Important este că am intrat concentraţi pe teren şi dacă dai sută la sută randament pe teren, atunci e simplu. Am ştiu că va fi greu şi cu atât mai bine este că am câştigat cu 4-0", a spus jucătorul.

Formaţia FC Vaslui s-a calificat în finala Cupei României, eliminând echipa FC Braşov, cu scorul general de 4-1, după victoria obţinută, joi, pe teren propriu, scor 4-0 (2-0), în manşa retur a semifinalelor. În tur, FC Braşov s-a impus, cu scorul de 1-0.

FC Vaslui va întâlni în ultimul act al competiţiei, pe 26 mai, formaţia CFR Cluj, care a eliminat în semifinale pe Dinamo Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici