Porumboiu: Antrenorul este de vină, că doar nu e soacră-mea

Patronul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat, duminică, după înfrângerea echipei sale, scor 0-1, pe teren propriu, în faţa formaţiei Gloria Bistriţa, că antrenorul Marius Lăcătuş este vinovat pentru prestaţia elevilor săi.

15 afișări
Imaginea articolului Porumboiu: Antrenorul este de vină, că doar nu e soacră-mea

Porumboiu: Antrenorul este de vină, că doar nu e soacră-mea (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

"Este puţin spus că sunt dezamăgit. Am avut o echipă slabă, fără nimic, fără miez, fără sâmbure. Din păcate, se pierd puncte foarte importante. Am fost lamentabili. Nu mai este vina mea. Nu înţeleg jocul, deşi nu este aşa greu. Mereu echipa stă în 10 oameni, pentru că trebuie să joace Delgado. Jucătorii nu sunt pregătiţi, am fost penibili, nici când am promovat nu am jucat aşa prost. Am ratat şansa de a ne apropia de primele locuri, dar parcă e un făcut: când să ne apropiem, ne îndepărtăm. Lipsesc multe, nu avem echipă, l-am atenţionat pe Lăcătuş la meciul cu Braşov că nu avem prospreţime în joc. De vină este antrenorul, că doar nu e soacră-mea, că e moartă, Dumnezeu s-o ierte! Cum şi asumă onorurile, antrenorul trebuie să-şi asume şi eşecurile", a spus Porumboiu.

Echipa FC Vaslui a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, scor 0-1 (0-1), de formaţia Gloria Bistriţa, într-un meci contând pentru etapa a XXI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici