Porumboiu: CFR Cluj nu este câştigătoarea meritorie a Cupei României

Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat, miercuri, că CFR Cluj nu este câştigătoarea meritorie a trofeului Cupei României, deoarece nu s-a impus în cele 120 de minute de joc.

13 afișări
Imaginea articolului Porumboiu: CFR Cluj nu este câştigătoarea meritorie a Cupei României

Porumboiu: CFR Cluj nu este câştigătoarea meritorie a Cupei României (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Cei de la Cluj nu sunt câştigători meritorii, pentru că nu au reuşit să se impună în timpul regulamentar de joc. Loviturile de la 11 metri nu s-au executat de unde trebuia, s-au executat de unde au vrut ei", a declarat Porumboiu.

Oficialul vasluian i-a felicitat pe fotbaliştii formaţiei pregătite de Marius Lăcătuş pentru jocul din finala de la Iaşi. "Toţi jucătorii de la FC Vaslui au avut tăria de a rezista pe toată durata meciului. La loterie, din păcate nu au avut noroc, Cupa se duce la Cluj. Noi am avut un joc mai bun, odată şi odată va ajunge Cupa şi în Moldova", a mai spus Porumboiu, care a adăugat că Marius Lăcătuş va rămâne la Vaslui doar dacă doreşte.

Campioana României, CFR Cluj, a câştigat trofeul Cupei României pentru al treilea an consecutiv, după ce a învins, miercuri, în finala competiţiei, disputată la Iaşi, formaţia FC Vaslui, cu scorul de 5-4, după executarea loviturilor de departajare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici