Porumboiu: Dacă aveam cu adevărat comisii în fotbalul românesc, nu se mai ajungea la TAS

Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat miercuri seară că dacă în fotbalul românesc existau "cu adevărat comisii" nu se mai ajungea la TAS în cazuri cum este cel al meciului Universitatea Cluj - CFR Cluj.

213 afișări
Imaginea articolului Porumboiu: Dacă aveam cu adevărat comisii în fotbalul românesc, nu se mai ajungea la TAS

Adrian Porumboiu (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Dacă aveam cu adevărat comisii în fotbalul românesc, nu se mai ajungea la TAS. Cum să nu se joace meciul, ce suntem în codru? Decizia corectă era meci pierdut pentru ambele echipe, dar asta dacă arbitrul ar fi notat pe cine a eliminat. Jucătorii de la CFR au părăsit terenul, nu aveau voie să facă asta. Trebuie să se pronunţe TAS-ul pentru că în România s-a luat o decizie care nu e conformă cu regulamentele. Arbitrul nu a scris în raport cine s-a făcut vinovat în îmbulzeală. Nu dă TAS-ul 3-0, s-a cerut doar suspendarea deciziei", a spus Porumboiu la Sport.ro.

El s-a declarat încântat de victoria, cu scorul de 2-1, obţinută de FC Vaslui în meciul cu Oţelul: "Bine că am câştigat, sunt foarte bucuros că am câştigat şi vom vedea ce va fi mai departe, cel puţin locul doi îl avem asigurat. Măcar până la urmă demonstrăm că avem o echipă valoroasă. E o victorie extraordinar de mare".

Porumboiu a menţionat că Oţelul a jucat bine, miercuri seară. "Dar de ce nu au făcut-o aşa şi cu CFR-ul? Uitaţi-vă la meciul ăsta şi la meciurile CFR, uitaţi-vă ce panarame de meciuri au fost. Dragomir n-a văzut nimic suspect la meciurile CFR-ului cu Oţelul pentru că nu a vrut să vadă", a precizat el, adăugând că vrea ca în derbiul de joi Steaua să învingă echipa Dinamo.

Formaţia FC Vaslui a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 2-1 (2-1), echipa Oţelul Galaţi, într-un meci contând pentru etapa a XXXIII-a, penultima a Ligii I.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) va anunţa, vineri, conform presei centrale, decizia în cazul meciului Universitatea Cluj - CFR Cluj, întrerupt în minutul 27, pentru care Comisia de Disciplinã a hotãrât rejucarea din minutul 1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici