Porumboiu: Dacă Lopez Caro nu se prezintă la antrenament miercuri, îi cerem daune un milion de euro

Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, l-a ameninţat pe antrenorul Juan Ramon Lopez Caro că îi va cere daune de un milion de euro dacă nu se va prezenta, miercuri, la antrenamentul echipei şi va respecta programul depus la club, prin care toată lumea este liberă până vinerea viitoare, inclusiv.

10 afișări
Imaginea articolului Porumboiu: Dacă Lopez Caro nu se prezintă la antrenament miercuri, îi cerem daune un milion de euro

Porumboiu: Dacă Lopez Caro nu se prezintă la antrenament miercuri, îi cerem daune un milion de euro (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Lopez Caro m-a anunţat că dă cinci zile libere la jucători după meciul cu Gaz Metan Mediaş, de duminică, după alte trei zile pe care jucătorii le-au avut după partida cu Gloria Bistriţa. Clubul nu este de acord cu aşa ceva. Jucătorii se vor prezenta la antrenamente miercuri dimineaţă, pentru că sâmbătă este programat un amical cu Dacia Chişinău. Pe Lopez Caro nu-l atrage nimic decât acel milion de euro. O să vadă un milion de frunze veştede, că tot e toamnă, sau de castane, că e sezonul lor. Dacă nu se va prezenta la antrenament miercuri, la ora 10.00, îi vom cere noi daune un milion de euro", a spus Adrian Porumboiu.

Finanţatorul grupării vasluiene l-a acuzat pe Lopez Caro şi de modul cum îşi desfăşoară antrenamentele. "Echipa nu este pregătită fizic, iar antrenamentele se desfăşoară în dorul Lelii. Îl doare exact în pălărie de ce se întâmplă la echipă. Se plimbă pe terenul de antrenament ca un inspector de şcoală sătească, care vrea să vadă dacă s-a dat clorură de sodiu la grupurile sanitare. Norocul nostru este că avem jucători valoroşi care, însă, nu vor putea câştiga la infinit dacă nu se pregătesc cum trebuie", a adăugat Adrian Porumboiu.

De partea cealaltă, tehnicianul Juan Ramon Lopez Caro susţine că echipa are nevoie de acea pauză de cinci zile, conform programului comunicat conducerii clubului. "În trei luni şi jumătate, echipa nu a avut pauză. Înţeleg perfect că echipa are încărcătură mare, atât în plan fizic cât şi mental. De aceea am planificat această pauză", a declarat Lopez Caro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici