Porumboiu: Decizia finală va fi 3-0 pentru FC Vaslui

Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că decizia finală în cazul "Julio Cesar" va fi 3-0 la masa verde pentru formaţia antrenată de Vuiorel Hizo, deoarece clubul Dinamo a încălcat regulamentul.

43 afișări
Imaginea articolului Porumboiu: Decizia finală va fi 3-0 pentru FC Vaslui

Porumboiu: Decizia finală va fi 3-0 pentru FC Vaslui (Imagine: Mediafax Foto)

"Comisia de Disciplină a amânat în mod nejustificat judecarea contestaţie depusă de FC Vaslui în termenul regulamentar. Tergiversarea e mai puţin importantă, pentru că până la urmă lucrurile sunt foarte clare. Dinamo a greşit flagrant folosind un jucător care era automat suspendat după o eliminare. Faptul că au solicitat o «favoare» în afara regulamentului îi priveşte. Au făcut-o pe răspunderea lor, iar decizia finală, chiar dacă nu va veni din România, va fi una singură şi sigură. Şi anume vor pierde jocul la masa verde cu 3-0", a spus Porumboiu.

Oficialul vasluian a afirmat că membrii Comisiei de Disciplină a FRF au judecat a cest caz după interese şi nu după regulamente. "Dacă se citeşte cu atenţie decizia Comisiei de Apel este clar că cei de la Comisia de Disciplină nu au încălcat regulametele disciplinare FIFA şi UEFA, ci pur şi simplu şi-au permis să judece după interese şi nu după regulamte. Mai mult, procedurile în materie disciplinară impun ca solicitarea pentru anularea unui cartonaş roşu să se facă de jucător, nici decum de club. Faptul că Dinamo vine acum şi spune că nu a ştiut de aceste proceduri FIFA şi UEFA stârneşte râsul. Aşa cum nu au ştiut de aceste proceduri, în schimb s-au obişnuit să solicite lucruri care nu pot fi judecate. După cum am susţinut şi până acum, susţin şi în continuare că decizia finală va fi 3-0 pentru FC Vaslui", a precizat Porumboiu.

Comisia de Apel a FRF a trimis, joi, la Comisia de Disciplină rejudecarea cazului în care FC Vaslui cere să câştige cu scorul de 3-0 partida cu Dinamo, ca urmare a faptului că gruparea bucureşteană l-ar fi folosit pe fundaşul Julio Cesar Correia în stare de suspendare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici