Porumboiu după meciul cu CFR Cluj: A fost un arbitraj de cumetrie

Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a criticat arbitrajul de la meciul cu CFR Cluj, pierdut cu scorul de 0-1, în etapa a XXVIII-a a Ligii I, apreciind că acesta a fost de "cumetrie şi la comandă".

17 afișări
Imaginea articolului Porumboiu după meciul cu CFR Cluj: A fost un arbitraj de cumetrie

Porumboiu după meciul cu CFR Cluj: A fost un arbitraj de cumetrie (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Ăsta a fost arbitraj de cumetrie, normal că rezultatul ăsta contează mult, dacă aşa te arbitrează. A fost gândit totul ca săracu' Minteuan să câştige şi el un meci. Era pe aici de nu ştiu câtă vreme şi nu are nicio victorie. A fost un arbitraj la comandă. Robert Dumitru a condus ca la comunală, dacă era ca la judeţeană era bine. Mureşan şi cu Avram au fost fair-play şi au zis că n-a fost penalti. La Papp i-a rupt piciorul şi el lasă avantaj... Cum să laşi, mă băiatule, avantaj când ăla nu se mai putea ridica? Era fază de roşu. La ce arbitraje ne dau ăştia, cum să mai speri la titlu... Am avut şi noi un penalti clar la un henţ în careu, dar pe ăla nu l-a văzut nimeni. Dumitru nu pleacă diseară la Braşov, stă aici cu Minteuan şi Corpodean, mânăncă un miel şi merg la Înviere", a declarat Porumboiu.

Antrenorul Viorel Hizo a declarat că un egal ar fi fost mai echitabil: "Am pierdut un joc într-un moment foarte important, în faţa unei echipe bune, care atunci când joacă cu oamenii de bază poate învinge pe oricine. A fost o oră nepotrivită, după o serie cu jocuri din trei în trei zile. E un rezultat care contează foarte mult dar trebuie să trecem peste. După cum a fost aspectul jocului, unui egal era echitabil. Şansele la titlu rămân, acum depinde şi de ce fac celelalte echipe".

Formaţia CFR Cluj, campioana en-titre, a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa FC Vaslui, într-un meci contând pentru etapa a XXVIII-a a Ligii I. Unicul gol al meciului a fost marcat de Ricardo Cadu, din penalti, în minutul 28, lovitura de la 11 metri fiind acordată după un fault al lui Farkas asupra lui Bastos.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici