Porumboiu: E inuman modul cum s-a procedat cu Becali

Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că este inuman modul cum s- procedat cu oficialul stelist Gigi Becali, considerând că în acest caz nu s-a ţinut cont de prezumţia de nevinovăţie.

16 afișări
Imaginea articolului Porumboiu: E inuman modul cum s-a procedat cu Becali

Porumboiu: E inuman modul cum s-a procedat cu Becali (Imagine: Mediafax Foto)

"Sunt lucruri pe care nu credeam că le pot vedea la televizor. Un spectacol cu mascaţi, cu arme, pentru a chema un om să se apere. Ce avea acasă? Droguri, depozit de armament? E inuman să te prezinţi în casa unui om unde este o femeie în vârstă de 80 de ani, unde sunt trei copii, o soţie, şi să faci desfăşurarea aia de forţe. Probabil prin Nicaragua, prin alte state, se pot întâmpla... Sunt situaţii care nu fac bine nimănui. Cum să vii înarmat, cum să-ţi pună cătuşe, unde e prezumţia de nevinovăţie? Poate au probe, poate n-au, dar unde e prezumţia de nevinovăţie dacă tu îl salţi cu 30-40 de mascaţi? Când i-am văzut şi cu armele, care parcă erau îndreptate spre el, nu îmi venea să cred", a afirmat Porumboiu.

Adrian Porumboiu a precizat că finanţatorul FC Steaua a fost arestat, vineri, pentru 29 de zile ca să se justifice "circul" creat în legătură cu el. "S-a emis mandatul pe 29 de zile doar ca să justifice acest circ, pentru că după mine e doar un circ mediatic. Eu am crezut că de multe ori Gigi face pe clovnul, dar văd că sunt alţii care vor să-i ia faţa la comedie lui Gigi, şi nu e corect", a spus Porumboiu.

Finanţatorul FC Vaslui consideră că Becali nu este un gangster, ci "un Charlie Chaplin" al zilelor noastre: "Că Gigi vorbeşte mult nu e o surpriză pentru nimeni. Dar el nu este un gangster, el este un Charlie Chaplin al zilelor noastre. El este mai mult simpatic, nu este un gangster. El nu poate fi un pericol public. El este pericol public doar pentru televiziuni, atât, că le face rating. Gigi e doar un comic vestit care aduce mai mult cu Charlie Chaplin decât cu un infractor"

Porumboiu consideră că Gigi Becali probabil nu ar mai fi avut probleme dacă nu ar fi dat declaraţii presei. "El s-a dat în primire singur la televizor pentru că suferă de o singură boală, are boala de televizor. Dacă nu spunea la televizor treaba asta probabil că nu se întâmpla nimic. Dar nici asta nu mi se pare... Adică ce punem noi în balanţă? Că a greşit că nu a anunţat Poliţia. Toată lumea a convenit aşa, corect. Dar punem în balanţă trei infractori, trei nenorociţi, care ocupaţia de bază a lor este furtul de maşini. Nimeni nu se poate declara un fan Gigi Becali. A mai jignit unele persoane, dar fiecare trebuie să plătească pentru ceea ce greşeşte, să nu plătească colateral pentru ce nu a plătit când a greşit", a explicat Adrian Porumboiu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici