Porumboiu: Este cea mai mare înjosire ca Lopez Caro să mintă că nu şi-a luat banii

Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat că antrenorul Juan Ramon Lopez Caro şi-a primit toţi banii de la club reprezentând salariul, în ciuda afirmaţiilor făcute de tehnician prin intermediul avocatului său.

29 afișări
Imaginea articolului Porumboiu: Este cea mai mare înjosire ca Lopez Caro să mintă că nu şi-a luat banii

Porumboiu: Este cea mai mare înjosire ca Lopez Caro să mintă că nu şi-a luat banii (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Este cea mai mare înjosire să minţi că nu ţi-ai primit banii. Efectiv ne sfidează prin aceste afirmaţii. Pot să pun la dispoziţia presei ordinele de plată prin care se vede că şi-a primit salariul la zi. Următoarea rată din contract este pe 5 octombrie. În acea zi, la ora 00.00, va avea banii în cont", a precizat, vineri, Adrian Porumboiu.

Finanţatorul formaţiei vasluiene crede că declaraţiile făcute de Lopez Caro cu privire la faptul că nu i-ar fi fost achitate drepturilor salariale sunt provocări cu scopul de a fi dat afară de la club pentru a-şi încasa clauza de reziliere a contractului încheiat cu FC Vaslui, în valoare de un milion de euro.

"Toate aceste declaraţii au un singur scop: să ne provoace, des şi repetat, astfel încât să ne facă să spunem noi că l-am demis. El nu vede în faţa ochilor decât acel milion de euro, clauză de reziliere, căci despre profesionalism la Lopez Caro nici nu poate fi vorba", a spus Adrian Porumboiu.

De partea cealaltă, tehnicianul spaniol a refuzat, vineri, să facă vreo declaraţie privind neîncasarea drepturilor salariale. "Am cerut încă de când am venit la echipă să vorbim doar de fotbal. Aşa că întrebaţi-l pe avocatul meu. El vă poate spune", a declarat Lopez Caro.

Avocatul Josep Vandellos a declarat, miercuri, pentru presa spaniolă, că Juan Ramon Lopez Caro nu şi-a primit salariul din luna iulie şi a adăugat că oficialii FC Vaslui se implică în activitatea tehnicianului. Tehnicianul spaniol a afirmat că şi-a primit doar banii de prime de când se află la Vaslui şi nu şi pe cei de salariu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici