Porumboiu: Îi voi lăsa pe Mihai Stoica şi Ciprian Damian să se exprime şi să conducă clubul

Finanţatorul clubului FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat, vineri, că îl va lăsa pe noul preşedinte executiv Mihai Stoica şi pe preşedintele Consiliului de Administraţie, Ciprian Damian, să "se exprime şi să conducă" formaţia vasluiană.

46 afișări
Imaginea articolului Porumboiu: Îi voi lăsa pe Mihai Stoica şi Ciprian Damian să se exprime şi să conducă clubul

Porumboiu: Îi voi lăsa pe Mihai Stoica şi Ciprian Damian să se exprime şi să conducă clubul (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Eu vă rog public ca pe mine să mă ocoliţi, nu că aş fi periculos. Toate problemele legate de echipă le veţi discuta cu domnul Stoica şi cu domnul preşedinte Damian. O să fac un pas elegant către zona asta în care să-i las pe dumnealor să se exprime şi să conducă clubul cu priceperea pe care o au", a spus Porumboiu.

Oficialul vasluian a precizat că are încredere că Mihai Stoica va reuşi să facă performanţă şi la FC Vaslui: "După atâta învolburare care s-a abătut asupra noastră, cu problemele tehnice ale clubului, vine şi un moment care să ne descreţească frunţile şi să ne facă să fim încrezători în ceea ce urmează. De astăzi (n.r.-vineri), domnul Mihai Stoica este preşedintele executiv al formaţiei FC Vaslui, o funcţie nouă în organigrama clubului. El se va ocupa strict de problemele sportive şi tehnice. Îi dorim o şedere cât mai lungă şi nu contează cât de lungă sau de scurtă este şederea, ci contează performanţa. Domnul Stoica are o foame continuă de rezultate frumoase şi sunt ferm convins că va reuşi lucruri serioase. Cred că vom avea o colaborare fără cusur. Însă, vreau să subliniez un lucru foarte important: în momentul în care vom vedea deraieri ca cele care încearcă să se petreacă la club în ceea ce priveşte staful tehnic, nu vom putea fi nepăsători şi vom interveni".

FC Vaslui a ajuns, săptămâna trecută, la o înţelegere cu fostul manager al Unirii Urziceni, Mihai Stoica, pentru preluarea funcţiei de preşedinte executiv al grupării moldave.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici