Porumboiu: Lăcătuş a decis să renunţe la FC Vaslui, dar mai are timp de gândire

Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat joi, la Sport.ro, că Marius Lăcătuş a decis să renunţe la conducerea tehnică a formaţiei vasluiene, pentru a se muta în Spania, dar că i-a mai oferit timp de gândire zece zile pentru a lua o hotărâre definitivă.

16 afișări
Imaginea articolului Porumboiu: Lăcătuş a decis să renunţe la FC Vaslui, dar mai are timp de gândire

Porumboiu: Lăcătuş a decis să renunţe la FC Vaslui, dar mai are timp de gândire (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

"Marius vrea să se mute în Spania din raţiuni familiale. Mi-aş fi dorit să antreneze în continuare echipa, dar se pare că nu mai poate fi convins. I-am spus că 10 zile uit discuţia pe care am avut-o cu el, are timp să se gândească. Decât să faci paşi greşiţi, mai bine meditezi şi iei hotărîrea corectă. Oricum, era hotărât de două, trei săptămâni. Chiar dacă cucerea Cupa şi titlul, tot pleca. Vrea să-i asigure familiei sale un viitor. Nu cred că va renunţa la fotbal. Va încerca să-şi găsească un angajament la un nivel mult mai mic acolo", a declarat Porumboiu, care a avut o întâlnire, joi, cu tehnicianul Marius Lăcătuş.

Oficialul Vasluiului a mai spus că există doi antrenori pe care i-ar dori în orice clipă la clubul său, Victor Piţurcă sau Gheorghe Hagi.

"Aş fi dorit să antreze Lăcătuş echipa, dar nu vom avea sorţi de izbândă. Marius nu e omul pe care poţi să îl întorci din drum. În momentul în care lucrezi cu oameni care au o calitate umană, morală, rămâi cu o imagine frumoasă, iar faptul că nu am câştigat aseară, am fost învingătorii morali, chiar dacă Cupa e la Cluj, noi am jucat mai bine decât CFR-ul. E posibil că Marius să zică că va mai sta un an la Vaslui, e devreme să vorbim despre un nou antrenor. Numele lui Stoichiţă poate fi luat în calcul de orice club din România, nu ştiu de ce nu a ajuns la noi când l-am ofertat în trecut şi a ales să plece în Kuweit. Sunt doi antrenori pe care i-aş vrea oricând la Vaslui: Piţurcă şi Hagi", a mai spus Porumboiu.

FC Vaslui a fost învinsă, miercuri seară, cu scorul de 5-4, după executarea loviturilor de departajare, de campioana CFR Cluj în finala Cupei României, disputată la Iaşi.

Formaţia vasluiană s-a clasat pe locul trei la finalul campionatului, după CFR Cluj şi Unirea Urziceni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici