Porumboiu: Meciurile directe dintre cele trei echipe aflate pe podium vor decide campioana

Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, este convins că rezultatele meciurilor directe dintre cele trei echipe aflate în prezent pe podium va decide campioana, dezavantajată din acest punct de vedere fiind FC Timişoara, care va întâlni în deplasare FC Vaslui şi Oţelul Galaţi.

15 afișări
Imaginea articolului Porumboiu: Meciurile directe dintre cele trei echipe aflate pe podium vor decide campioana

Porumboiu: Meciurile directe dintre cele trei echipe aflate pe podium vor decide campioana (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Meciurile directe dintre cele trei echipe aflate pe podium vor decide campioana. Dacă batem la Galaţi, şi nu văd de ce nu am face-o, şi învingem şi pe FC Timişoara acasă, avem cele mai mari şanse să luăm titlul. Oricum, lupta va rămâne deschisă, cu fereastra spre noi. Să nu uităm că ambele echipe au de jucat cu Steaua şi nu le va fi uşor. În plus, sunt şi acele meciuri cu adversari care par facili, însă acest lucru se va dovedi că este doar pe hârtie. Nu mai există echipe de dinainte câştigătoare", a declarat, marţi, Adrian Porumboiu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Finanţatorul FC Vaslui susţine că nu va avea niciun fel de "răutăţi sau rezerve" dacă Oţelul sau FC Timişoara va câştiga campionatul:

"Nu o să am niciun fel de răutăţi sau rezerve dacă una din cele două echipe se va clasa, în final, înaintea noastră şi va câştiga campionatul. Nu-mi rămâne decât să o felicit. Dar nici nu vom pleca garda în faţa lor. Vă spun clar: Vasluiul va lua campionatul", este convins Adrian Porumboiu.

FC Vaslui ocupă, în prezent, locul trei în Liga I, cu 40 de puncte, la opt puncte de liderul Oţelul Galaţi şi la şase puncte de ocupanta locului secund, FC Timişoara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici