Porumboiu: Niciun jucător important nu va pleca de la Vaslui, Wesley poate câştiga trofee şi aici

Finanţatorul echipei FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat, miercuri, la Digi Sport, că niciun jucător important de la gruparea moldavă nu va pleca în această vară, iar atacantul Wesley Lopes poate câştiga trofee cu aceasta.

289 afișări
Imaginea articolului Porumboiu: Niciun jucător important nu va pleca de la Vaslui, Wesley poate câştiga trofee şi aici

Adrian Porumboiu (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Niciun jucător important nu va fi transferat de la FC Vaslui în această vară indiferent de ofertă. Vaslui vrea să se întărească, vom transfera jucători ca să nu fie nemulţumiţi ceilalţi că nu aducem jucători de valoare. Wesley poate câştiga trofee şi la Vaslui. Acum nu sunt dispus să-l vând pe Wesley atâta timp cât avem şanse să jucăm în Liga Campionilor, pentru că s-au mai văzut minuni", a spus Porumboiu la Digi Sport.

Adrian Porumboiu a afirmat, în glumă, că Wesley nu poate câştiga trofee cu o echipă aflată în clasament sub FC Vaslui, făcând referire la Steaua, care s-a arătat interesată de serviciile sale. "Dacă Wesley îşi doreşte trofee le poate lua cu Vaslui. Nu poţi să iei trofee cu o echipă care e în clasament sub tine, asta a fost o aroganţă. Vrem să abordăm aceste preliminarii astfel încât să nu tremurăm. Anul trecut meciurile cu Twente şi Sparta Praga le-am prins cu jucători de la echipele a doua şi a treia. Acum investim cum trebuie", a completat Porumboiu.

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a declarat, marţi, că gruparea "roş-albastră" a făcut o ofertă pentru Wesley Lopes şi aşteaptă răspunsul jucătorului care a plecat deja în ţara sa natală, Brazilia. "Există o ofertă concretă făcută de patronul nostru patronului FC Vaslui, Adrian Porumboiu, există discuţii pe care patronul nostru le-a purtat cu agentul jucătorului. Wesley a plecat în vacanţă şi se va întoarce la data de 10 iunie şi sper să aleagă Steaua. Este un jucător pe care ni-l dorim, cel mai mult şi-l doreşte patronul", a precizat oficialul.

Într-un interviu acordat ProSport, Wesley Lopes şi-a manifestat dorinţa de a pleca de la FC Vaslui dacă nu va câştiga niciun trofeu cu această grupare şi l-a criticat pe finanţatorul Adrian Porumboiu pentru faptul că nu a transferat jucătorii de care formaţia moldavă avea nevoie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici