Porumboiu: Nu am dat prime record pentru victoria cu Dinamo

Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a dezminţit informaţiile din presă conform cărora ar fi acordat prime record jucătorilor antrenaţi de Dorinel Munteanu după victoria din meciul cu Dinamo, scor 2-0, din etapa a II-a a Ligii I.

1 afișare
Imaginea articolului Porumboiu: Nu am dat prime record pentru victoria cu Dinamo

Porumboiu: Nu am dat prime record pentru victoria cu Dinamo

"Am acordat prima normală pentru victorie în meciurile cu Steaua, Dinamo, Rapid, CFR Cluj şi Poli Timişoara. Nu este vorba în niciun caz de prime record, cum a apărut prin tot felul de publicaţii, a fost o primă normală pentru echipele de top din Liga I. Evident că această primă este confidenţială, lucru stipulat şi în regulamentul de ordine interioară", a spus Portumboiu.

Conform unor surse din cadrul grupării vasluiene, jucătorii au fost recompensaţi cu prime de circa 3.000 de dolari de peroană.

Finanţatorul Vasluiului a mai spus că în actualul sezon vor fi acordate prime doar pentru locurile 1-8, clasarea pe una din aceste poziţii fiind şi obiectivul vasluienilor. "Pentru 12-18 nu va fi vorba de niciun fel de primă. Pentru mine aceste locuri nici măcar nu există", a spus Porumboiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici