Porumboiu: Oţelul a plătit, practic au reînviat cooperativele

Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat, vineri, într-o emisiune televizată, după meciul Oţelul - CFR Cluj, scor 0-4, despre care spusese deja că va fi aranjat, că Oţelul şi-a achitat datoriile pe care le avea faţă de CFR şi că "practic au reînviat cooperativele".

301 afișări
Imaginea articolului Porumboiu: Oţelul a plătit, practic au reînviat cooperativele

Porumboiu: Oţelul a plătit, practic au reînviat cooperativele (Imagine: Liviu CHirica/Mediafax Foto)

"Nici nu m-am uitat la meci pentru că ştiam ce se va întîmpla. Lucrurile care se întâmplă în fotbalul nostru le ştie toată lumea. Era un meci previzibil în care trebuiau să se plătească datoriile din sezonul trecut. Au plătit! Practic au reînviat cooperativele. Aţi văzut ce prietenie a fost la meciul din sezonul trecut, meci care a adus titlul la Galaţi. Chiar şi jucătorii care au evoluat la Cluj au declarat că au fost numeroase blaturi cu arbitrii şi cu jucătorii adverşi. Din păcate nu sunt deloc puternic în fotbalul românesc, pentru că altfel nu se întâmpla ce s-a întâmplat anul trecut. Meciul ăsta demonstrează că investiţiile pe care le faci nu sunt deloc protejate. Miza campionatului nostru în ultimele două sezoane a fost de 50 de milioane de euro şi de aici au pornit toate neregulile", a spus Adrian Porumboiu la Gsp TV.

Campioana României, Oţelul Galaţi, a înregistrat a treia înfrângere de la debutul sezonului, după ce a pierdut, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 0-4 (0-1), meciul disputat în compania formaţiei CFR Cluj, în cadrul etapei a VI-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Ronny '1, Bastos '56, Weldon '74 şi Hora '90.

Adrian Porumboiu declarase în urmă cu câteva zile că partida dintre Oţelul şi CFR Cluj ar fi aranjată, victoria urmând a reveni echipei clujene. "Jucaţi 2 cu siguranţă la Oţelul-CFR Cluj. Va fi un meci al prieteniei", a spus Porumboiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici