Porumboiu regretă declaraţiile făcute împotriva FC Dinamo

Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a trimis o scrisoare Comisiei de Disciplină a FRF, prin care regretă şi retractează declaraţiile făcute împotriva grupării FC Dinamo după partida directă din returul Ligii I.

14 afișări
Imaginea articolului Porumboiu regretă declaraţiile făcute împotriva FC Dinamo

Porumboiu regretă declaraţiile făcute împotriva FC Dinamo (Imagine: Mediafax Foto)

"Faţă de declaraţiile subsemnatului privitoare la Clubul Dinamo, date în zilele de 11.04.2009 şi 12.04.2009, ulterior partidei desfăşurate în returul campionatului între Dinamo şi FC Vaslui, doresc să arăt că acestea au fost date la un moment în care tensiunea partidei nu dispăruse, nereflectând decât o stare de vădită nemulţumire cauzată de rezultatul meciului respectiv şi de impresia mea privind existenţa unor greşeli ale arbitrului", se arată în scrisoarera semnată de Porumboiu.

"În orice caz, la acest moment, privind obiectiv şi regretând situaţia creată, înţeleg să retractez cele declarate şi să precizez că sunt în bune relaţii cu conducerea Clubului Dinamo şi, totodată, declar expres că afirmaţiile cuprinse în articolul în discuţie nu reprezintă opinia mea faţă de Clubul Dinamo şi de cei care reprezintă acest club. Menţionez că sunt de acord ca prezenta declaraţie să fie făcută publică şi, de asemenea, vă rog să dispuneti comunicarea acesteia către Clubul Dinamo", a mai spus Porumboiu.

FC Dinamo depusese un memoriu împotriva lui Adrian Porumboiu la Comisia de Disciplină a FRF.

Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat după meciul cu Dinamo, de la Bucureşti, că gruparea "alb-roşie" îşi ia toate măsurile de siguranţă pentru a câştiga campionatul.

"Noi am pierdut, dar nu trebuia s-o facem astfel. Eu am venit în fotbal să cheltuiesc bani, dar nu vreau să mi se întâmple aşa. Dinamo este pregătită de orice război şi îşi ia toate măsurile de siguranţă în acest campionat. Mi-a lăsat un gust amar, la 3-1 am plecat. Lucrurile care s-au ptrecut la acest meci nu mai trebuie să se întâmple nicăieri", a spus Porumboiu.

Dinamo Bucureşti a învins, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, echipa FC Vaslui, într-o partidă contând pentru etapa a XXIV-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici