Porumboiu: Vasluiul este peste Poli Iaşi din punct de vedere fotbalistic

Patronul echipei FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat, duminică, la un post de televiziune local, că din punct de vedere fotbalistic formaţia sa este peste Poli Iaşi.

17 afișări
Imaginea articolului Porumboiu: Vasluiul este peste Poli Iaşi din punct de vedere fotbalistic

Porumboiu: Vasluiul este peste Poli Iaşi din punct de vedere fotbalistic (Imagine: Mediafax Foto)

"Înaintea meciului retur cu AEK Atena aveam şase jucători accidentaţi. Acum avem nouă absenţi pentru meciul cu Poli Iaşi. Oricum, avem un lot de 34 de jucători şi, fără să supăr pe cineva, cred că Vasluiul este peste Poli Iaşi din punct de vedere fotbalistic. Am uitat deja eliminarea din cupele europene şi ne-a rămas doar campionatul şi Cupa României. Sper să câştigăm meciul de duminică, de pe teren propriu, cu Poli Iaşi, şi să luptăm din nou pentru calificarea în cupele europene", a spus Porumboiu.

Finanţatorul vasluienilor a afirmat că a glumit atunci când a spus că "Iaşul este aeroportul de unde pleacă FC Vaslui în cupele europene": "Am glumit atunci când am spus că Iaşul este aeroportul de unde pleacă FC Vaslui în cupele europene. Poate aşa îi ambiţionez pe cei din Iaşi şi îşi fac şi ei o echipă cu care să se bată pentru cupele europene. Sper că ieşenii vor reuşi acest lucru înainte ca Vasluiul să-şi facă aeroport! Spun asta pentru că Vasluiul nu va avea niciodată aeroport! Iaşul este al doilea oraş al României şi nu mi se pare normal ca echipa de fotbal să fie în umbra unor formaţii din Urziceni sau Vaslui, nişte puncte pe harta României".

Partida FC Vaslui - Poli Iaşi, din etapa a V-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 20.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici