Porumboiu: Vom încheia relaţia cu Viorel Hizo şi apoi vom căuta alt antrenor

Finanţatorul grupării FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat vineri că va rezilia contractul tehnicianului Viorel Hizo şi va căuta un alt antrenor care să se ocupe de pregătirea echipei pentru partea a doua a campionatului.

292 afișări
Imaginea articolului Porumboiu: Vom încheia relaţia cu Viorel Hizo şi apoi vom căuta alt antrenor

Adrian Porumboiu (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax foto)

"Vom încheia relaţia cu Viorel Hizo şi apoi vom căuta alt antrenor. Deocamdată nu am discutat cu altcineva, dar vom căuta soluţii. Au fost rezultate bune cu domnul Hizo, au fost şi momente mai puţin bune. Dar vin momente în care se întâmplă şi aşa ceva, asta e situaţia", a spus oficialul clubului moldovean la televiziunea Sport.ro.

Adrian Porumboiu susţine că va ajunge la un acord cu Hizo în ceea ce priveşte rezilierea contractului acestuia. "Am rezolvat eu cu Lopez Caro (n.r. - tehnician care avea clauză de reziliere de 1 milion de euro), cum să nu rezolv cu Hizo? Vom plăti ce avem de plătit, chiar şi până la vară... Oricum, nu se va întâmpla să plece şi să nu primească ce are de primit", a explicat Porumboiu.

Patronul clubului vasluian a refuzat să spună dacă tehnicianul Ioan Ovidiu Sabău va prelua conducerea echipei aflată în acest moment în stagiu de pregătire în Antalya: "Repet, deocamdată n-am discutat cu nimeni".

În vârstă de 64 de ani, antrenorul Viorel Hizo a preluat formaţia FC Vaslui în luna octombrie a anului 2010, înlocuindu-l pe spaniolul Lopez Caro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici