Posibilele adversare ale României pentru barajul de calificare la Mondialul de handbal masculin

Federaţia Europeană de Handbal a publicat azi cele două urne valorice înaintea tragerii la sorţi pentru barajul de calificare la Campionatul Mondial din 2019, care va avea loc sâmbătă, la Zagreb.

204 afișări
Imaginea articolului Posibilele adversare ale României pentru barajul de calificare la Mondialul de handbal masculin

Posibilele adversare ale României pentru barajul de calificare la Mondialul de handbal masculin

Aşa cum se ştia deja, România a fost distribuită în urna a doua alături de Austria, Muntenegru, Ungaria (locurile 13-16 la Campionatul European), Lituania, Olanda, Portugalia, Rusia, Elveţia / Bosnia.

În prima urnă se vor regăsi Spain/Suedia, Cehia, Croaţia, Norvegia, Slovenia, Belarus, Macedonia, Serbia, Islanda. Echipa mai bine clasată dintre Spania şi Suedia la Campionatul European se va califica direct la Campionatul Mondial, unde şi-au asigurat deja prezenţa Franţa, Danemarca şi Germania, ultimele două fiind ţările organizatoare.

La cum arată prima urnă valorică, este greu de nominalizat un adversar accesibil. Ar fi de evitat însă în primul rând Spania / Suedia, Norvegia, Croaţia, Slovenia. Meciurile de baraj se vor desfăşura în dublă manşă în luna iunie. Câştigătoarele celor 9 perechi care se vor forma mâine se vor califica la turneul final.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici