Posibilii succesori ai lui Ferguson la Manchester United. Numele vehiculate de presă

Anunţul plecării lui Alex Ferguson de la Manchester United, devenit oficial miercuri dimineaţă, a pornit speculaţiile privind succesorul scoţianului, favoritul presei britanice fiind tehnicianul David Moyes de la Everton.

312 afișări
Imaginea articolului Posibilii succesori ai lui Ferguson la Manchester United. Numele vehiculate de presă

Posibilii succesori ai lui Ferguson la Manchester United. Numele vehiculate de presă (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Moyes are însă un rival puternic în portughezul Jose Mourinho, care, conform britanicilor, va pleca de la Real Madrid pentru a prelua echipa celui pe care îl considera bunul său amic.

Nici numele lui Jurgen Klopp, actualul antrenor al echipei Borussia Dortmund nu este uitat, dar nici cel al fostului selecţioner francez Laurent Blanc, trecut pe la Manchester United.

Ole Gunnar Solskjaer, care a reuşit să câştige două titluri de campion al Norvegiei cu Molde, ar putea trece la Manchester United, un club pe care îl cunoaşte perfect şi unde i-ar putea avea secunzi pe unul dintre foştii săi colegi, Ryan Giggs sau Paul Scholes.

TITLURILE ZILEI

Alex Ferguson, cel mai titrat antrenor din istoria fotbalului englez, şi-a anunţat, miercuri, retragerea la 71 de ani, după 27 de ani petrecuţi la Manchester United.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici