ALEX FERGUSON nu va mai fi antrenorul lui Manchester United după 27 de ani

Alex Ferguson, cel mai titrat antrenor din istoria fotbalului englez, va părăsi gruparea Manchester United, pe care o antrenează din 1986, la finalul sezonului.

1686 afișări
Imaginea articolului ALEX FERGUSON nu va mai fi antrenorul lui Manchester United după 27 de ani

Alex Ferguson pleacă de la Manchester United după 27 de ani (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Este momentul potrivit să plec. A fost important pentru mine să las gruparea în cea mai puternică formă şi cred că am reuşit", a declarat Alex Ferguson, într-un comunicat pe site-ul oficial al clubului.

Alex Ferguson, 71 de ani, a preluat Manchester United în 1986. Sub conducerea sa, Manchester United a câştigat de 13 ori campionatul Angliei, de cinci ori Cupa Angliei, de patru ori Cupa Ligii Angliei şi de două ori Liga Campionilor, în 1999 şi 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici