Postul Lig TV susţine că Hagi a fost demis, Polat spune că nu s-a discutat acest subiect

Postul Lig TV a anunţat, marţi seară, că tehnicianul Gheorghe Hagi a fost demis de la Galatasaray, informaţie negată de preşedintele clubului, Adnan Polat, care a spus că subiectul antrenorului nu s-a discutat în şedinţa Consiliului de Conducere, informează presa turcă.

34 afișări
Imaginea articolului Postul Lig TV susţine că Hagi a fost demis, Polat spune că nu s-a discutat acest subiect

Postul Lig TV susţine că Hagi a fost demis, Polat spune că nu s-a discutat acest subiect (Imagine: Andrei Alex Moise/Mediafax Foto)

Potrivit ajansspor.com, Lig TV a anunţat că Galatasaray a încetat colaborarea cu Hagi şi că la meciul cu Antalyaspor, din etapa următoare, pe banca tehnică se va afla Tugay Kerimoglu.

Preşedintele clubului, Adnan Polat, a declarat însă la finalul unei şedinţe de o oră şi jumătate a Consiliului de Conducere că acest subiect nu s-a discutat. "Am discutat despre Adunarea Generală ce va avea loc la sfârşitul săptămânii. Nu am vorbit despre antrenorul Gheorghe Hagi. Ştirile apărute în presă nu reflectă adevărul", a spus Polat.

Întrebat dacă Hagi va rămâne la conducerea tehnică a echipei, Polat a răspuns: "Nu vreau să intru în astfel de polemici".

Totodată, impresarul Ioan Becali a negat la GspTV demiterea lui Hagi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici