Prade: Meciul cu CFR Cluj este un test decisiv

Directorul sportiv al grupării AS Roma, Daniele Prade, a declarat că meciul cu CFR Cluj de miercuri, din etapa a cincea a grupei A a Ligii Campionilor, va fi un test decisiv pentru echipa sa, care va trebui să fie la cel mai înalt nivel, informează Il Messaggero .

12 afișări
Imaginea articolului Prade: Meciul cu CFR Cluj este un test decisiv

Prade: Meciul cu CFR Cluj este un test decisiv

"Cu CFR va fi un meci dificil, într-o atmosferă fierbinte, chiar dacă temperatura va fi scăzută. Trebuie să ne îmbunătăţim jocul. Să jucăm finala Ligii Campionilor? Avem un mare potenţial, dar haideţi să ne gândim mai bine la meciul de la Cluj. Ne aşteaptă un test important în Liga Campionilor, un meci decisiv. Să nu uităm că echipa CFR nu a putut fi învinsă de Chelsea la Cluj. E un meci extrem de important, va trebui să vedem cea mai bună Roma, atentă şi concentrată", a spus Prade.

Partida CFR Cluj - AS Roma se va disputa, miercuri, de la ora 21.45, în etapa a V-a a grupei A a Ligii Campionilor. În tur, la Roma, clujenii s-au impus cu scorul de 2-1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici