Prandelli: Mutu va fi disponibil pentru meciul cu Bologna

Tehnicianul Cesare Prandelli a declarat la conferinţa de presa dinaintea partidei pe care AC Fiorentina o va susţine, duminică, pe terenul formaţiei Bologna, că atacantul Adrian Mutu este apt pentru acest joc, informează site-ul oficial al clubului din Florenţa.

17 afișări
Imaginea articolului Prandelli: Mutu va fi disponibil pentru meciul cu Bologna

Prandelli: Mutu va fi disponibil pentru meciul cu Bologna (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Pentru meciul împotriva Bolognei am reuşit să-i recuperăm pe Dainelli, Kuzmanovici, Pasqual, Vargas şi Mutu, dar l-am pierdut pe Comotto. Gianluca are febră, dar cunoscându-l va face totul posibil să fie pe teren, suntem optimişti. În ceea cel priveşte pe Adrian Mutu, el se află într-o stare de sănătate bună şi dacă trece cu bine şi peste antrenamentul de astăzi (n.r. -sâmbătă) atunci va fi disponibil pentru meciul de mâine", a declarat antrenorul formaţei Viola.

Adrian Mutu a suferit o luxaţie la cotul stâng, la 11 ianuarie 2009, în meciul pierdut de Fiorentina, scor 1-2, pe teren propriu cu Lecce, în etapa a XVIII-a a campionatului Italiei şi a revenit la antrenamentele echipei sale abia la începutul acestei săptămâni. Mutu s-a accidentat în minutul 49 al meciului cu Lecce, după un duel cu Benussi, şi a fost înlocuit cu Osvaldo. Românul a fost scos pe targă de pe teren şi a fost transportat la spital.

Mutu a mai fost accidentat la cotul stâng înaintea meciului naţionalei României cu Letonia.

Partida Bologna-AC Fiorentina, din etapa a XXII-a a campionatului Italiei, va avea loc, duminică, de la ora 16.15.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici