Pregătirile pentru ceremonia de deschidere a Paris 2024 vor fi finalizate până la sfârşitul anului

Pregătirile pentru ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de anul viitor de la Paris ar trebui să fie finalizate până la sfârşitul anului, au dezvăluit organizatorii, conform insidethegames.

138 afișări
Imaginea articolului Pregătirile pentru ceremonia de deschidere a Paris 2024 vor fi finalizate până la sfârşitul anului

Pregătirile pentru ceremonia de deschidere a Paris 2024 vor fi finalizate până la sfârşitul anului

Thierry Reboul, directorul executiv al brandului, creativităţii şi angajamentului Paris 2024, a recunoscut că este o provocare să îmbine aspectele organizatorice, de securitate şi artistice ale ceremoniei de anul viitor, care va avea loc pe 26 iulie, dar, potrivit acestuia, totul se pune la punct.

El a dezvăluit că unele părţi ale repetiţiilor se vor face cu uşile închise, dar alte pasaje ale Ceremoniei nu vor putea fi ascunse şi vor acţiona ca "teasere".

"Este imens", a declarat Reboul la emisiunea Demain Le Sport organizată de ziarul francez L'Equipe şi difuzată de France Televisions.

"Trebuie să fii capabil să ai un tip de scriitură care să seducă ambele populaţii [cele de pe malurile Senei şi cele din faţa televizorului].

"Toată lumea va vedea o emisiune. Cum să filmăm asta? Alaltăieri, am avut prima filmare cu camera de filmat.

"În total, pentru moment, suntem pe 130 de camere pentru a filma acest eveniment extraordinar.

"La sfârşitul anului, vom fi în impas. Bineînţeles, multe lucruri se vor întâmpla după aceea, vor fi adaptări. Dar, din punct de vedere structural, este deja destul de precis pe hârtie."

Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris 2024 nu vor avea loc în mod tradiţional pe stadion, fiind planificată să se desfăşoare într-un mod inedit.

Se aşteaptă ca cel puţin 500.000 de persoane să se alinieze pe malurile râului Sena, în timp ce delegaţiile de sportivi se vor deplasa cu bărci.

Reboul se aşteaptă ca încă 1,5 miliarde de telespectatori să urmărească transmisiunile televizate ale evenimentului, a cărui organizare necesită mii de euro.

"Jumătate din echipa mea construieşte un stadion de 12 kilometri, de două ori câte 6 km, pe cele două maluri ale râului", a spus el.

"În ziua Z, echipa de organizare, cu serviciile private de securitate, va fi între 6.000 şi 8.000 de persoane!

"Dacă adăugăm şi distribuţia, vorbim de peste 2.000 de dansatori.", a mai explicat francezul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici