Preliminarii CM-2014: Tragerea la sorţi pentru zona CONCACAF

Tragerea la sorţi pentru preliminariile Cupei Mondiale de fotbal din 2014, zona CONCACAF (America de Nord, Centrală şi Caraibe), efectuată, sâmbătă, la Rio de Janeiro (Brazilia):

381 afișări
Imaginea articolului Preliminarii CM-2014: Tragerea la sorţi pentru zona CONCACAF

Preliminarii CM-2014: Tragerea la sorţi pentru zona CONCACAF (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Turul doi preliminar (2 septembrie - 15 noiembrie 2011):

Turul trei preliminar (8 iunie - 16 octombrie 2012):

  • Grupa A: SUA, Jamaica, Câştigătoarea grupei 5, Câştigătoarea grupei 6

  • Grupa B: Mexic, Costa Rica, Câştigătoarea grupei 1, Câştigătoarea grupei 2

  • Grupa C: Honduras, Cuba, Câştigătoarea grupei 4, Câştigătoarea grupei 3.

Primele două clasate din cele trei grupe se califică în turul patru preliminar. Cele şase echipe se vor întâlni fiecare cu fiecare în perioada 6 februarie - 15 octombrie 2013. Primele trei clasate se califică la Cupa Mondială. Echipa de pe locul patru va disputa un meci de baraj intercontinental cu o echipă calificată la baraj din zona Oceania.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici