Preliminarii CM-2014: Tragerea la sorţi pentru zona Europa

Tragerea la sorţi pentru preliminariile Cupei Mondiale din 2014 - zona Europa, efectuată, sâmbătă, la Rio de Janeiro:

341 afișări
Imaginea articolului Preliminarii CM-2014: Tragerea la sorţi pentru zona Europa

Preliminarii CM-2014: Tragerea la sorţi pentru zona Europa (Imagine: Shutterstock/Publimedia)

Echipele din cele nouă grupe vor juca sistem fiecare cu fiecare, tur-retur, în perioada 7 septembrie 2012 - 15 octombrie 2013. Câştigatoarele celor nouă grupe se vor califica direct la turneul final al CM de fotbal din 2014, iar cele mai bune 8 dintre cele 9 ocupante ale poziţiilor secunde vor merge la play-off (patru duble întâlniri eliminatorii, pe 15 şi 19 noiembrie 2013), menit să desemneze ultimele patru reprezentante ale Europei la turneul final.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici