Premier League: FC Liverpool a suferit prima înfrângere în actualul sezon

FC Liverpool, liderul campionatului de fotbal al Angliei, a înregistrat, joi, prima înfrângere în actualul sezon din Premier League, fiind învinsă de Manchester City, scor 2-1, lupta pentru titlu fiind practic relansată.

136 afișări
Imaginea articolului Premier League: FC Liverpool a suferit prima înfrângere în actualul sezon

Premier League: FC Liverpool a suferit prima înfrângere în actualul sezon

Golurile lui Manchester City au fost marcate de Sergio Aguero în minutul 40 şi de Leroy Sane în minutul 72, iar cel al echipei Liverpool a fost înscris de Roberto Firmino, în minutul 64.

“Sunt în general mândru de jucătorii mei, dar nu acum. Am pierdut două meciuri în patru zile, dar nu se poate să uiţi ce au făcut în ultimele 16 luni. Dacă îmi zicea cineva după ambele meciuri cu Manchester City că vom fi în faţă cu doar patru puncte, aş fi plătit", a declarat Jurgen Klopp, după meci.

Echipa lui Jurgen Klopp rămâne lider, cu 54 de puncte, Manchester City fiind pe locul secund, însă diferenţa dintre cele două echipe este de doar patru puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici