Premier League - Tottenham învinsă acasă de Leicester

Leicester City a urcat pe locul 2 în Premier League, la 4 puncte de liderul Liverpool, după ce a învins duminică în deplasare pe Tottenham, scor 0-2.

368 afișări
Imaginea articolului Premier League - Tottenham învinsă acasă de Leicester

Sistemul VAR a avut un rol important în acordarea penalty-ului cu care s-a deschis scorul.

Tottenham şi Leicester se aflau pe 3 şi pe 4 înainte de partida de azi, Spurs având un punct peste oaspeţi. Leicester a marcat primul gol dintr-un penalty acordat după consultarea VAR, transformat de Jamie Vardy.

La 3 minute după pauză oaspeţii au mai marcat o dată, însă golul a fost anulat pe motiv de offside, tot după consultarea VAR. În schimb, în minutul 59, Toby Alderweireld trmite mingea în proprie poartă şi face 0-2.

Portarul Kasper Schmeichel opreşte două acţiuni importante ale elevilor lui José Mourinho.

Rezultat greu de digerat pentru Tottenham, care coboară de pe 3 pe 5 şi rămâne la 6 puncte de lider, în timp ce Leicester, e pe 2, la 4 puncte de Liverpool.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici