Premieră în fotbalul românesc: doi suporteri decedaţi au locuri pe vecie pe stadionul din Craiova

Doi suporteri ai echipe de fotbal FC U Craiova 1948, decedaţi, au locul lor pe veci la Peluza Sud din incinta stadionului „Ion Oblemenco” din Craiova.

1002 afișări
Imaginea articolului Premieră în fotbalul românesc: doi suporteri decedaţi au locuri pe vecie pe stadionul din Craiova

La meciurile susţinute de FCU, locurile acestora vor fi blocate. Astfel, organizatorii nu vor putea vinde tichete de intrare pentru aceste locuri.

Este vorba despre Sectorul 15, rândul 1 şi 2 de la Peluza Sud. Eduard Vlad, unul dintre cei doi suporteri, a decedat în Giuleşti, săptămâna trecută, făcând parte din galeria celor de la FCU.

O situaţie comparabilă există la formaţia de fotbal Dinamo.

Cătălin Hâldan, fost fotbalist decedat pe terenul de joc în 2000, are un scaun lăsat liber în vestiarul din Şoseaua Ştefan cel Mare şi nimeni nu are voie să se aşeze pe el, fiind marcat cu o bandă neagră.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici