Premieră în istoria CM: Trei fraţi într-o echipă naţională participantă

Indisponibilitatea fotbalistului hondurian Julio Cesar de Leon pentru Cupa Mondială a dus, prin convocarea lui Jerry Palacios, la o premieră în istoria competiţiei, pentru prima dată dintr-o echipă naţională făcând parte trei fraţi: Jerry, Johnny şi Wilson Palacios.

20 afișări
Imaginea articolului Premieră în istoria CM: Trei fraţi într-o echipă naţională participantă

Jerry Palacios (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cei trei s-au născut în oraşul La Ceiba, iar ultimul sosit la CM, Jerry, în vârstă de 29 de ani, atacant al echipei chineze Hangzhou Greentown, este fratele cel mai mare.

Wilson (Tottenham), care are 26 de ani, este cel mai cunoscut dintre fraţii Palacios.

Johnny, în vârstă de 24 de ani, este legitimat la echipa Olimpia din Honduras.

Cei trei au mai avut un frate, Edwin, care a fost răpit şi asasinat în urmă cu trei ani. "Tot ce fac în fotbal este pentru Edwin. El veghează asupra mea", a declarat Wilson în Africa de Sud.

Naţionala Hondurasului va debuta la CM din Africa de Sud, miercuri, împotriva reprezentativei statului Chile.

Află aici care este programul Cupei Mondiale

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici