Premieră în Liga I la solicitarea lui Victor Piţurcă: un meci va începe la ora 22.45

Meciul Viitorul Constanţa - SC Vaslui, din cadrul etapei a VII-a, a fost programat, duminică, la ora 22.45, o premieră în istoria Ligii I, motivul modificării LPF fiind solicitarea selecţionerului Victor Piţurcă de a avea, luni, absolut toţi jucătorii convocaţi pentru meciul României cu Estonia.

321 afișări
Imaginea articolului Premieră în Liga I la solicitarea lui Victor Piţurcă: un meci va începe la ora 22.45

Premieră în Liga I la solicitarea lui Victor Piţurcă: un meci va începe la ora 22.45 (Imagine: Silviu Matei / MediafaxFoto)

Conform unor surse din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal, la solicitarea selecţionerului, Federaţia Română de Fotbal a făcut o adresă către instituţia condusă de Dumitru Dragomir în care cerea ca meciurile din etapa a VII-a să fie programate astfel încât jucătorii convocaţi să poată fi prezenţi luni dimineaţă în cantonamentul echipei naţionale.

Deţinătorul de drepturi TV al Ligii I, operatorul de cablu RCS&RDS, a dat curs solicitării FRF şi a cerut mutarea partidei Viitorul Constanţa - SC Vaslui duminică, la ora 22.45, deşi iniţial era programată luni, la ora 21.30. De asemenea, pentru a face loc în programul său, alte trei partide de duminică au fost devansate: Astra Ploieşti - Dinamo la ora 17.00 (programată iniţial la ora 18.00), Steaua - Oţelul Galaţi la 18.55 (programată iniţial la 20.00) şi CFR Cluj - Petrolul Ploieşti la 20.50 (programată iniţial la 22.00).

Luni se va disputa astfel o singură partidă, CS Turnu Severin - Ceahlăul Piatra Neamţ. Această întâlnire nu a fost mutată deoarece nu afectează programul echipei naţionale a României, selecţionerul neavând intenţia să convoace jucători de la cele două formaţii.

În istoria primului eşalon din România, cea mai târzie oră de începere a unei partide a fost 22.00.

Modificările efectuate în programul partidelor din etapa a VII-a a Ligii I au fost anunţate, miercuri, de LPF pe site-ul său oficial.

Noul program al etapei a VII-a a Ligii I este următorul:

Vineri:

Gloria Bistriţa - CSMS Iaşi, ora 19.00, Digisport

Sâmbătă:

FC Braşov - Gaz Metan Mediaş, ora 19.00, Digisport

Pandurii Târgu Jiu - Rapid, ora 21.30, Digisport

Duminică

Astra - Dinamo, ora 17.00, Digisport

Steaua - Oţelul Galaţi, ora 18.55, Digisport

CFR Cluj - Petrolul Ploieşti, ora 20.50, Digisport

Concordia Chiajna - Universitatea Cluj, ora 21.45, Dolce Sport

Viitorul Constanţa - SC Vaslui, ora 22.45, Digisport.

Luni, 3 septembrie

CS Turnu Severin - Ceahlăul Piatra Neamţ, ora 19.00, Dolce Sport.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici