Premieră în NBA. Mike Cannon-Brookes a devenit primul proprietar australian din istoria campionatului de baschet nord-american

  • Mike Cannon-Brookes a devenit primul proprietar australian din istoria NBA
  • Cannon-Brookes este cofondatorul companiei tech Atlassian
  • Australianul a cumpărat acţiuni la Utah Jazz, alături de Ryan Smith şi Ryan Sweeney
238 afișări
Imaginea articolului Premieră în NBA. Mike Cannon-Brookes a devenit primul proprietar australian din istoria campionatului de baschet nord-american

Sursa foto: profimedia

Mike Cannon-Brookes urmează să devină primul proprietar australian din NBA. Cofondatorul companiei software Atlassian, evaluată la 50 de miliarde de dolari, a cumpărat a parte din acţiunile echipei Utah Jazz într-o tranzacţie de 1.6 miliarde de dolari.

Miliardarul în vârstă de 41 de ani se află, în prezent, pe locul al cincilea în topul celor mai bogaţi oameni din Australia. El se alătură altor mari antreprenori tech, americanii Ryan Smith şi Ryan Sweeney.

Împreună, vor s-o facă pe Utah campioană în NBA pentru prima dată în istoria francizei. Avântul pe care l-a luat sectorul IT în pandemie l-a propulsat puternic pe Cannon-Brookes.

În 2021, noul proprietar al lui Utah Jazz îi sfătuieşte pe investitori să mizeze pe energia verde.

MIKE CANNON-BROOKES - Co-fondator Atlassian: „În acest caz, ne uităm la cum putem crea locuri de muncă şi cum putem face economia mai curată, în acelaşi timp. Este cea mai bună oportunitate de a crea locuri de muncă pe care o avem în economia Australiei, astăzi. Când te uiţi la ce se va întâmpla în viitor, va continua să fie un cost mai mic pentru puterea consumată. Asta va fi energia eoliană şi solară, şi acestea sunt energiile viitorului.” 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici