Premierul Turciei: Dacă nu ar fi fost apă pe teren, Galatasaray ar fi câştigat cu 4-0 meciul cu Cluj

Un oficial al clubului Galatasaray, Abdurahhim Albayrak, a declarat că a discutat cu premierul turc Recep Tayyip Erdogan, iar acesta i-a vorbit despre starea proastă a terenului la meciul cu CFR Cluj, adăugând că dacă nu ar fi fost apă pe gazon echipa din Istanbul s-ar fi impus cu 3 sau 4-0.

149 afișări
Imaginea articolului Premierul Turciei: Dacă nu ar fi fost apă pe teren, Galatasaray ar fi câştigat cu 4-0 meciul cu Cluj

Premierul Turciei: Dacă nu ar fi fost apă pe teren, Galatasaray ar fi câştigat cu 4-0 meciul cu Cluj (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

"Am vorbit cu premierul cu ocazia Kurban Bayram-ului şi el m-a întrebat: «Cum aţi jucat pe terenul acela? Dacă nu era apă pe teren voi câştigaţi lejer meciul, cu 3 sau 4-0». Toată lumea, toată Turcia a văzut că nu se putea juca fotbal pe acel teren. Aş fi vrut să fi fost atunci vremea de la meciul de sâmbătă din campionat. Fotbaliştii noştri erau foarte bine pregătiţi pentru joc, suntem mulţumiţi de toţi, dar când nu e să fie nu iese. Ne-au împiedicat apa, portarul, dar am trăit împreună emoţiile şi jucătorii s-au pregătit extrem de bine", a spus Albayrak, informează cotidianul turc Star.

Galatasaray, adversara echipei CFR Cluj în grupa H a Ligii Campionilor, a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (3-0), echipa Kayserispor, într-un meci din etapa a IX-a a campionatului Turciei.

Marţi, CFR Cluj, a încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul susţinut în deplasare, în compania echipei Galatasaray Istanbul, contând pentru etapa a treia a grupei H a Ligii Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici