Presa argentiniană despre egalul de la Bucureşti: "Argentina a jucat prost şi a remizat cu România la Budapesta"

Diario El Argentino a notat, joi, făcând o confuzie în titlu, că în meciul amical de miercuri seară reprezentativa Argentinei a avut o prestaţie slabă şi a terminat la egalitate cu România, "la Budapesta".

330 afișări
Imaginea articolului Presa argentiniană despre egalul de la Bucureşti: "Argentina a jucat prost şi a remizat cu România la Budapesta"

Presa argentiniană despre egalul de la Bucureşti (Imagine: Adrian Piclisan/Mediafax Foto)

"Argentina a jucat prost şi a terminat la egalitate cu România la Budapesta", a titrat diarioelargentino.com.ar. "Selecţionata argentiniană a remizat ieri seară, scor 0-0, cu România, într-un amical disputat pe Arena Naţională din Bucureşti, având o prestaţie care a fost iniţial mai proastă, iar apoi s-a îmbunătăţit, şi cu siguranţă a provocat îngrijorarea selecţionerului cu privire la unele aspecte", a menţionat sursa citată, notând de această dată corect numele capitalei României.

Jurnalul El Dia scrie că reprezentativa României a fost ordonată în prima repriză şi a jucat într-un sistem care a "tăiat circuitul creativ dintre Lionel Messi şi Fernando Gago şi Angel Di Maria". "Remiza fără goluri în faţa României a fost rezultatul unei prestaţii îngrijorătoare a naţionalei. Echipa Argentinei nu a avut o seară bună în recele Bucureşti sau cel puţin se speră că a fost doar o zi proastă, pentru că nu a funcţionat aproape niciun compartiment. Singurul aspect pozitiv a fost prestaţia bună a portarului Sergio Romero, care a ştiut să facă faţă atacurilor românilor", a adăugat El Dia.

"Departe de cel mai bun nivel al său, Argentina nu a putut să învingă România", a titrat şi elesquiu.com. "Deşi a fost doar un amical, impresiile de după meci nu sunt deloc pozitive. Argentina a remizat, scor 0-0, la Bucureşti, cu România, care nu s-a calificat la Cupa Mondială. Pe parcursul jocului, echipa a fost dezorientată şi a avut probleme în toate compartimentele", menţionează sursa citată.

Edicionnacional.com consideră de asemenea că argentinienii nu au avut o prestaţie bună pe Arena Naţională: "Naţionala a remizat în ultimul meci dinaintea anunţării de către Sabella a listei pentru Cupa Mondială. Echipa nu a avut un randament bun şi a provocat îndoieli. Argentina a arătat cele două feţe ale sale: multe probleme defensive în prima repriză şi o prestaţie mai convingătoare în a doua, când a avut ocazii".

Vavel.com este de părere că meciul amical dintre naţionalele Argentinei şi României "i-a plictisit pe toţi". "Într-un meci care i-a plictisit pe toţi, echipa lui Sabella nu şi-a putut impune forţa ofensivă şi nici să fie foarte solidă în apărare. Deşi echipa nu a suferit în apărare, i-a lipsit profunzimea în atac şi nu a putut să înscrie în faţa unei selecţionate care nici măcar nu s-a calificat la Cupa Mondială. Argentina a arătat un randament inferior celui de la meciurile anterioare şi în faţa unei adversare care s-a închis bine în apărare nu a putut să înscrie", notează sursa citată.

Echipa naţională a României a terminat la egalitate, miercuri seară, cu reprezentativa Argentinei, scor 0-0, într-un meci amical disputat pe Arena Naţională din Capitală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici