Presa austriacă: Bawab este inamicul public numărul 1

Publicaţia austriacă Sport 10 a scris că Austria Viena îl priveşte cu mare respect şi teamă pe atacantul iordanian Thaer Bawab de la Gaz Metan Mediaş, considerat principalul pericol în meciul din play-off-ul Ligii Europa.

105 afișări
Imaginea articolului Presa austriacă: Bawab este inamicul public numărul 1

Presa austriacă: Bawab este inamicul public numărul 1

"Problemele Austriei Viena sunt Mainz şi un atacant. Respectul pe care Austria Viena îl acordă Mediaşului este uriaş. Pentru că Gaz Metan are un atacant precum Bawab, care a jucat la Barcelona B şi Real Madrid B şi a fost considerat succesorul lui Zidane. Şi pentru că a eliminat-o pe Mainz. Gaz Metan este o echipă compactă. Bawab este inamicul public numărul 1", a notat Sport 10.

Cotidianul Oesterreich a scris că incursiunile lui Bawab vor da multe probleme echipei austriece. "Austria îi întâlneşte pe urmaşii lui Dracula. Toată lumea îi acordă un respect deosebit atacantului Bawab, antrenorul Karl Daxbacher spune despre el că este un jucător alunecos, cu instinct de golgheter. Dar Austria nu se teme de echipa din Transilvania", a notat sursa citată.

Publicaţia Heute scrie că echipa vieneză şi-a propus o victorie cât mai concludentă, "cu 3-0 dacă s-ar putea", pentru a deveni favorită la calificare înaintea partidei retur.

Partida Austria Viena - Gaz Metan Mediaş, din prima manşă a play-off-ului Ligii Europa, va avea loc în această seară, de la ora 20.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici