Presa braziliană după calificarea Argentinei în finala CM: Coşmarul continuă

"Coşmarul continuă", a scris presa braziliană după calificarea marii rivale Argentina în finala Cupei Mondiale, a doua zi de la eliminarea Braziliei de la competiţia pe care o găzduieşte.

942 afișări
Imaginea articolului Presa braziliană după calificarea Argentinei în finala CM: Coşmarul continuă

Presa braziliană după calificarea Argentinei în finala CM: Coşmarul continuă (Imagine: captură lancenet.com.br)

"Coşmarul continuă! Argentina învinge Olanda la penaltiuri şi merge în finală. După durerea braziliană, bucuria rivalilor. Argentina este în finala Cupei Mondiale şi poate lua titlul pe Maracana. Pe lângă faptul că nu mai pot visa la un al şaselea titlu mondial, brazilienii vor trebuie să traiască posibilitatea reală ca principala rivală să câştige titlul în templul fotbalului", a titrat cotidianul Rio O'Dia.

Sub titlul #SomosTodosAlemanha! (#Toţi suntem germani!"), site-ul cotidianului sportiv Lance! scrie: "Coşmarul german trăit de milioane de brazilieni ar putea trece în plan secund duminică pentru că Argentina este în finala Cupei Mondiale din Brazilia!".

"Maracana, la fel ca în 1950, va fi locul deciziei. Lumea va avea călăul german al Braziliei drept campioană sau o selecţionată alb-albastră", scrie şi site-ul UOL, făcând referindu-se şi la echipa Uruguayului, care a privat Brazilia de titlul mondial în urmă cu 64 de ani.

Reprezentativa Argentinei s-a calificat în finala Cupei Mondiale, după ce a învins, miercuri, la Sao Paulo, cu scorul de 4-2, la loviturile de departajare, selecţionata Olandei, în semifinalele competiţiei.

La finalul celor 90 de minute de joc şi a celor două reprize de prelungiri, scorul a fost egal, 0-0.

La loviturile de departajare pentru Argentina au transformat Messi, Garay, Aguero şi Maxi Rodriguez.

Pentru Olanda au înscris Robben şi Kuyt, în timp ce Vlaar şi Sneijder au ratat.

În finala Cupei Mondiale, Argentina va întâlni Germania, iar Olanda va juca pentru locul trei în compania Braziliei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici