Presa britanică îngrijorată cu privire la viitorul lui Lewis Hamilton în Formula 1. Campionul mondial, afectat de pierderea titlului în ultimul tur al sezonului, s-ar putea retrage

Viitorul lui Lewis Hamilton rămâne incert, tăcerea sa este îngrijorătoare şi, cu cât trece timpul, cu atât mai mult ia amploare ipoteza unei retrageri. De la finalul sezonului şi de la controversele care au marcat cursa de la Abu Dhabi, viitorul lui Lewis Hamilton a fost sub semnul incertitudinii.

6502 afișări
Imaginea articolului Presa britanică îngrijorată cu privire la viitorul lui Lewis Hamilton în Formula 1. Campionul mondial, afectat de pierderea titlului în ultimul tur al sezonului, s-ar putea retrage

Presa britanică îngrijorată cu privire la viitorul lui Lewis Hamilton în Formula 1

Septuplul campion mondial, afectat de pierderea titlului în ultimul tur al sezonului, s-ar putea retrage. Comentariile recente ale lui Toto Wolff par să confirme ipotezele.

„Emoţiile noastre, ale tuturor, fluctuează, şi mai ales ale lui Lewis. Câştigase campionatul mondial până în ultimul tur, apoi totul i-a fost luat de la o secundă la alta. Bineînţeles că îţi pierzi încredere,a pentru că nu poţi înţelege ce s-a întâmplat întocmai", a declarat şeful Mercedes, citat de Sky Sports, ca răspuns la declaraţia lui Bernie Ecclestone care a spus că nu ştie „ce se întâmplă cu Lewis, dar nu cred că se va întoarce.”

Sky Sports dedică un articol amplu viitorului septuplului campion mondial, sugerând că, cu cât trece mai mult timp, cu atât creşte ameninţarea unei retrageri a lui Lewis Hamilton. Se pare că britanicul aşteaptă cu nerăbdare verdictul anchetei lansate de FIA la 15 decembrie în controversa Marelui Premiu din Abu Dhabi.

Cu toate că titlul lui Max Verstappen nu-i mai poate fi retras şi nu îi va fi returnat pilotului Mercedes, Lewis Hamilton speră să îşi reabiliteze numele şi să se facă dreptate pentru deciziile luate de conducerea cursei în timpul cursei, sub Safety Car, în ultimele cinci tururi ale Marelui Premiu.

Potrivit Sky Sports, verdictul investigaţiei FIA va fi crucial pentru viitorul lui Lewis Hamilton, care a păstrat tăcerea din 12 decembrie, neacordând niciun interviu şi nepostând nimic pe reţelele de socializare timp de o lună.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici