Presa cehă: Sparta vrea s-o bată pe CFR Cluj

"Sparta vrea s-o bată pe CFR Cluj şi să spere în continuare", a titrat publicaţia cehă HaloNoviny, joi, în ziua în care cele două echipe se vor întâlni în grupa K a Ligii Europa.

12 afișări
Imaginea articolului Presa cehă: Sparta vrea s-o bată pe CFR Cluj

Presa cehă: Sparta vrea s-o bată pe CFR Cluj

Lidove Noviny a comentat că "Spartanii vor să-şi sporească şansele de calificare". "Dacă vor să joace şi la primăvară în Europa, băieţii lui Chovanec trebuie să-i bată pe români. Toamna pragheză e ca un balansoar: victorie cu Panathinaikos, meci excelent cu PSV, urmate de cădere la Copenhaga. La fel şi în întrecerea internă. CFR nu va fi în nici un caz mai slabă decât PSV, dovadă că s-a bătut de la egal al egal la Eindhoven", a notat sursa citată.

Echipa probabilă a cehilor: Blazek - Kusnir, Hubnik, Repka, Pamic - Kalouda, Vacek, Kucka (Kovba), Zeman - Wilfried, Kadlec.

Sportovni Noviny crede că Traore şi Nei merită o atenţie specială. "Cuplul de atac, extremă urgenţă. Trebuie avută mare grijă la cei doi", a scris sursa citată.

Clubul praghez îşi atrage suporterii la meci într-o manieră inedită, într-un stil "vampiresc", spectatorilor oferindu-li-se tichete gratuite la muzicalul Dracula de la teatrul Hybernia, iar donatorilor de sânge acces gratuit.

Conform previziunilor, în tribune vor lua loc aproximativ 12.000 de spectatori. "Cluj e în Transilvania, locaţia prinţului Dracula", au explicat organizatorii.

Aktualne a notat ca "Sparta se teme de CFR, o echipa puternică".

CFR Cluj va întâlni Sparta Praga în deplasare, astăzi, de la ora 20.00, în etapa a III-a a Grupei K a Ligii Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici