Presa croată: Realizare fantastică pentru Varazdin

"Realizare fantastică pentru Varazdin", a titrat publicaţia croată Hrvatska Sport după meciul Dinamo Bucureşti - NK Varazdin, scor 2-2, din prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa.

222 afișări
Imaginea articolului Presa croată: Realizare fantastică pentru Varazdin

Presa croată: Realizare fantastică pentru Varazdin (Imagine: Mediafax Foto)

"Înspăimântătoarea Dinamo n-a putut s-o bată pe Varazdin! Un rezultat excelent pentru jucătorii noştri, acum putem să visăm la calificare. Prima repriză n-a fost bună pentru NK Varazdin, care a ajuns rar la poarta adversă. Apoi, probabil că românii nici n-au realizat ce li se întâmplă, 2-2 de la 0-2!", a notat sursa citată.

Cotidianul Vecernji List a scris: "Varazdin, fericită după scorul de la Bucureşti. Acest 2-2 dă speranţe mari de calificare".

Ziarul Jutarnji List a titrat: "Varazdin a întors senzaţional de la 0-2 pentru un 2-2 foarte bun". "NK Varazdin a scris o pagină incredibilă, ce a reuşit trupa lui Toplak ţine de domeniul miracolului, având în vedere că în campionat situaţia este critică", a scris publicaţia croată.

Echipa Dinamo Bucureşti a terminat la egalitate, scor 2-2 (2-2), meciul disputat, joi, pe teren propriu, în compania formaţiei croate NK Varazdin, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa. Golurile echipei Dinamo au fost marcate de Susaci '5 (autogol) şi Moţi '16, în timp ce pentru NK Varazdin au înscris Sacer '43 şi Vugrineci '45+2. Returul se va juca la Varazdin, în 4 august.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici