Presa engleză şi spaniolă susţine că Harry Kane şi-a dat acordul pentru un transfer la Real Madrid

Real Madrid pare hotărâtă să îşi asigure serviciile englezului Harry Kane, golgheterul all time al lui Tottenham, după transferul lui Karim Benzema la echipa saudită Al-Ittihad, conform mai multor surse din presa britanică şi spaniolă.

161 afișări
Imaginea articolului Presa engleză şi spaniolă susţine că Harry Kane şi-a dat acordul pentru un transfer la Real Madrid

Conform The Mirror, Harry Kane a dat undă verde unei mutări la Real Madrid, echipa spaniolă lansându-şi eforturile pentru a-l transfera.

Atacantul lui Tottenham a fost asociat cu o mutare pe Santiago Bernabeu în ultimele zile, după plecarea surprinzătoare a lui Karim Benzema. Francezul a anunţat săptămâna trecută că îşi va lua adio de la capitala Spaniei după 14 ani.

De atunci, el a semnat un contract profitabil cu gruparea saudită Al-Ittihad, lăsând Realul fără un atacant central de marcă. Kane este candidatul cel mai evident pentru campioana europeană în exerciţiu, viitorul său fiind incert, având în vedere că mai are doar un an de contract cu Spurs.

Jucătorul de 29 de ani părând a fi dispus să facă o schimbare, conform sursei citate.

De asemenea, informaţia conform căreia Real a lansat încercările de a-l duce pe Kane pe Bernabeu în această vară, este confirmată şi de publicaţia spaniolă Marca.

Acesta şi-ar fi dat aprobarea pentru începerea negocierilor, în timp ce Daniel Levy a evaluat mutarea la aproximativ 80 de milioane de euro. În ciuda prezumtivului acord al lui Kane, Real nu se aşteaptă în niciun caz ca tranzacţia să fie una uşor de realizat.

Se aşteaptă ca Levy să fie sever în negocieri, lucru pe care spaniolii îl ştiu prea bine după încercările lor de a semna cu Gareth Bale şi Luka Modric în trecut. În pus, Los Blancos nu ar fi dispuşi să plătească mai mult de 100 de milioane de euro pentru a-şi asigura serviciile căpitanului englez.

Fosta vedetă a lui Real Madrid, Sergio Ramos, se numără printre cei care încearcă să-l influenţeze pe Kane să meargă la Madrid. El l-a îndemnat pe atacant să nu rateze un transfer în această vară.

Veteranul fundaş a declarat, citat de The Mirror: „Sfatul meu pentru orice jucător este să nu refuze oportunitatea de a juca pentru Real Madrid - este un club special care ştie cum să câştige. El [Kane] are o prezenţă fizică incredibilă, nu poţi să marchezi atâtea goluri câte marchează el în Premier League şi să nu fii capabil să joci partea fizică a jocului.

Kane vine după un nou sezon strălucit în Premier League, în ciuda dificultăţilor pe care le întâmpină Spurs din punct de vedere al echipei. El a marcat 30 de goluri de-a lungul campaniei şi a terminat în urma lui Erling Haaland, în tentativa de a obţine o altă Gheată de Aur.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici